Amsterdam ❤

Förra året på höstlovet var jag och familjen i Amsterdam. Många kanske tänker att det inte är en familjestad, men det var riktigt fint där. Visst, det låg en dimma av marujiana över hela staden, men det fanns också en massa kanaler som går genom hela staden. Och coola båtar som det faktiskt bodde folk i. Det var coolt att se den sidan av staden eftersom man inte hör något om det.
 
Btw, here's a picture of my feet from the trip. 

Ny design!

Ett STORT tack till Celina (http://nagelcelle.blogg.se/) som hjälpte oss med den nya designen! En presentation om oss som håller i bloggen kommer inom kort :) 

Btw, here's a piture of our feet!
Det är då jag och Celina på bilden (: 

On the road!

I'm currently on my way down to the bus stop. I was supose to get a ride with my dad today, but he had to drive earlier, so I improvised and grabed my longboard. My blessing from above!
 
Have a great day today! And btw, here's a picture of my feet :)
 

Chilllllll

Nu sitter jag här i Eslöv och tar det lugnt med Sandra (http://sandraizabella.devote.se/). Ska snart ta bussen, puss!

Btw, here's a picture of our feet.

Smutsiga strumpor

Hej alla våra tre läsare! 

 

 

Här sitter jag och hittar på tusen anledningar till att inte plugga. Idag gick det så långt att jag till och med kom att tänka på den här bortglömda bloggen som bara ligger här och väntar! Egentligen hade jag inte något vettigt på hjärtat, vill mest fördriva tiden lite!

 

Btw, here's a picture of my feets

Mina strumpor är smutsiga, jag har ett hål på hälen och mina knän ser vridna ut, men golvet är i alla fall rent! (är sådär väldigt onödigt jobbigt possitiv)

RSS 2.0